Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram W LastChaos [PL]

Ogólnie wszystko git mam troszke kaski [ ok. 12mln ]

Eq + 4 Wynagrodzenie Ucznia ^^ I Inne

Czy opłaca się porzucić to dla lastchaos Priv ?

Jeśli tak to jaki

Czekam na wypowiedz Nauczycielka (Nauczycielki ; ))

Jak narazie najbardziej mi pomogła ; D

ZA DOBRĄ POMOC [+]

Opublikowano
Czekam na wypowiedz Nauczycielka (Nauczycielki ; ))

Jak narazie najbardziej mi pomogła ; D

Thx ^^

Zależy jeżeli :

-lubisz wolny exp

-rok farmy

-ciężki zarobek

-mieć ogromna sadysfakcję z wbitego lvlu

-cieszyć się kazdym pkt sp[pu] i każdym itemem

= to graj na globalu

Jeżeli :

-chcesz szybko expic

-farmić max 3h

-mieć "ŁATWY" zarobek [na ep2 cięższy na low lvl]

-niemieć za bardzo "podniety" z wbitego lvl'u

-cieszyć się jedynie z wbitego lvlu 140+ // itemków czasami

= to graj na priv'ie

Jeżeli wybierzesz priv to dla newbie polecam albo ExtremeLastChaos, albo LastChaos777 ewentualnie EterniaLastChaosEpisode2

Ponieważ :

-Wszędzie Ci pomogą

-Najlepiej rozwinięte naj EterniaLastChaosEpisode2

-Sporo polskich guild nie wiem jak aktualnie na EterniaLastChaosEpisode2

Apropo globalów bardziej polecam LastChaosUSA ponieważ tam masz wszystko tanie oraz gdy trafisz na dobrą guild to Ci fundą zbroję, broń, pomoc w plvl itp. chociaż wszystko jest po ang. ^^

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Popieram nauczycielkę. Mi tam obojętnie, który global, ale chłopaku satysfakcja na pewno większa na globalu niż na privie. Moim zdaniem to global jest fajniejszy. Mimo iż np. na Metin2 wolę privy to tu jakoś przyciąga mnie bardziej PL ;)

30tnjmf.png
Opublikowano (edytowane)

Lc777 lub extremelc , dwa najlepsze servery

777 = ceny 1kkkkkkkkkk czy jak to to idzie

Extreme = setki lvl'ow 165+

EterniaLC = dużo 165lv najwięcej itemów co tydzień event itp. najmniej PL guild. ^^

Edytowane przez Nauczycielka

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Hmmmm moje zdanie jest takie, iż priwy są dla noobków które nie potrafią nic na osiągnac. Oficjal również jest łatwy i exp powyżej 100 lvla wcale nie jest straszny ^^ Prawda jest taka że na oficjalu można wbic 165 lvl szybciej niz na priwie takim jak 777

Co to za frajda wbic 150+ w 2-3 dni ?? Może i ma się full skile bez wysiłku ale kosztem szmacianego eq i dedów co rusz. Na oficjalu zanim zaczniesz wbijac lvle postarasz się o dobre eq tak aby nie tracic tego co już wbiłeś/aś.

titan.jpg
Opublikowano

Ja osobiście nie polecam grania na globalu. Uważam, że to pochłania za dużo czasu i pieniędzy (no chyba, że jesteś multimiliarderem, który siedzi na tyłku w domu i może wydawać na lc ile chce ; p). Pomyśl ile musiała zainwestować cała topka, żeby dobić na PL-u takie poziomy. Dla mnie Last Chaos jest przygodą i chciałabym poznać całą grę. Pograć różnymi postaciami, gdzie wiem, że na globalu po prostu to jest nie wykonalne. Chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego? Tak, więc. Jeżeli traktujesz LC jak zabawę, a nie jak część życia graj na privach. I tu nie chodzi o "podnietę" z wbitego lvla.

Hello, hello! Remember me?

I'm everything u can't control.

Opublikowano (edytowane)

Ja osobiście nie polecam grania na globalu. Uważam, że to pochłania za dużo czasu i pieniędzy (no chyba, że jesteś multimiliarderem, który siedzi na tyłku w domu i może wydawać na lc ile chce ; p). Pomyśl ile musiała zainwestować cała topka, żeby dobić na PL-u takie poziomy. Dla mnie Last Chaos jest przygodą i chciałabym poznać całą grę. Pograć różnymi postaciami, gdzie wiem, że na globalu po prostu to jest nie wykonalne. Chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego? Tak, więc. Jeżeli traktujesz LC jak zabawę, a nie jak część życia graj na privach. I tu nie chodzi o "podnietę" z wbitego lvla.

Na LC wydałem jak narazie 30 zł :)

Gram już na globcu (USA) jakieś 4-5 lat. Na wszystko zarabiam sam w grze, jest to możliwe jeśli się tylko chce. Czasu też zbyt wiele nie poświęcam na grę jest to zaledwie 3-4 godzin dziennie.

Uwierz mi " Polak potrafi " :D

@EDIT powiadasz że na globalu nie pograsz kilkoma postaciami otóż nic bardziej mylnego. Powiem Ci na swoim przykładzie. Główna postacią jest tyta lecz postaci przeznaczonych do dropu mam wiele. Rk 109 lvl do dropienia w streyanie. Wizarda do dropienia w akan również 109 lvl. NS 130 lvl do dropu eq 125-127 135-137 wepow 120-10 130-10.

Edytowane przez ThripleBash
titan.jpg
Opublikowano (edytowane)

No dobrze, ale sam widzisz. Grasz 4 lata. A myślisz, że większość dzieciarni ma tyle zapału, żeby powoli farmić, zarabiać i bić lvl? Wątpię. ;p Ja osobiście też nie mam cierpliwości. A, że czasu też nie mam za dużo to gram na privach. I wcale nie żałuję, bo zabawa jest przednia, a przy okazji poznaję sobię całe LC, wszystkie klasy.. Są plusy i tego i tego. ; )

A i jeszcze jedno do Nauczycielki. Co z tego, że na 777 są ceny w kkk (a nie kkkkkkkk, ale to swoją drogą)? Skoro zarabia się proporcjonalnie tyle. Więc na wszystko każdego stać. A są też plusy takiej ilości złota. Np. przy zmianie podklasy. Nie ma problemu z kasą na skille. ; )

Edytowane przez Azana

Hello, hello! Remember me?

I'm everything u can't control.

Opublikowano

Apropo globalów bardziej polecam LastChaosUSA ponieważ tam masz wszystko tanie oraz gdy trafisz na dobrą guild to Ci fundą zbroję, broń, pomoc w plvl itp. chociaż wszystko jest po ang. ^^

Jeżeli to prawda to może wybiorę się na usa bo nudzi mi się bicie wyborowych goblinów z braku pu